Новини
Яскравий міський кросовер Kia Stonic пропонується з вигодою $1000!

Яскравий міський кросовер Kia Stonic пропонується з вигодою $1000!

2018-12-29

Спритний молодіжний кросовер Kia Stonic не тільки отримав нову 6-ступінчасту АКПП, але й спеціальні ціни з вигодою $1000 незалежно від комплектації.

 

До 31 січня 2019 року в офіційній дилерській мережі Kia в Україні діє спеціальна пропозиція для покупців кросовера Kia Stonic. Кросовер класу B-SUV можна придбати з вигодою ** в розмірі $1000*.

 

На даний момент Kia Stonic представлений в Україні зі 100-сильним бензиновим мотором (робочий об'єм 1,4 літра), при цьому покупець може віддати перевагу 6-ступінчастій механічній КПП або ж «автомату» з аналогічним числом передач.

 

В період дії спеціальної пропозиції ціна стартовою версії Comfort (Комфорт) становить $16 200*.

 

Оптимальним вибором з точки зору співвідношення ціни і оснащення є комплектація Business (Бізнес). Такий кросовер з механічною КПП коштує $17 000*, тоді як власником Stonic з 6-ступінчастою АКПП можна стати, сплативши $17 900*. Комплектація включає наступні опції: мультифункціональне кермо з регулюванням по висоті і вильоту, підігрів керма і передніх сидінь, датчики дощу і світла, задній парк-тронік, круїз-контроль, клімат-контроль, електрорегульовані бічні дзеркала заднього виду з функцією складання і обігрівом, 7-дюймову мультимедійну систему з можливістю синхронізації смартфонів по протоколам Android Auto і Apple Car Play.

 

Що стосується топ-версії Prestige (Престиж), то з МКПП такий автомобіль пропонується за ціною $17800, а за $18 900* можна довірити перемикання передач автоматичній КПП.

 

Відзначимо, що в будь-якій з комплектацій Kia Stonic комплектується мультимедійною системою з Android Auto і Apple Car Play. Більш того, гарантія*** на автомобіль становить 5 років або 150 000 км (в залежності від того, що настане раніше).

 

*Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 10.12.2018 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua на день виписки рахунку-фактури.

 

** Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 10.12.2018. Сума зниження залежить від моделі та комплектації автомобіля.

 

*** Детальні умови гарантії та обмеження гарантії відображено в супровідній документації до автомобіля.

Open Chat